Beeld © ANP

Marco Borsato na meer dan een jaar weer op tournee

26 mei 2021 10:32

Marco Borsato (54) keert na een pauze van meer dan een jaar terug op het podium. De zanger, die wegens een burn-out en zijn scheiding een sabbatical nam, begint eind dit jaar aan zijn clubtournee. Dat heeft concertorganisator MOJO woensdag bekendgemaakt.

"2020 was voor ons allen een roerig jaar"

Borsato trapt zijn 'Hef Je Glas Met Mij'-tour af op 24 november in Brussel. Zijn eerste Nederlandse show staat op 30 november gepland in het Patronaat in Haarlem. Ook treedt de zanger op in onder meer Paradiso in Amsterdam en 013 in Tilburg. Het laatste concert is op 18 januari 2022 in TivoliVredenburg. De kaartverkoop start vrijdagochtend.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Marco en Leontine delen update tijdens liefdestrip op Ibiza

Borsato heeft zin om weer op het podium te staan. "2020 was voor ons allen een roerig jaar. Ook voor mij persoonlijk, wat niet onopgemerkt is gebleven. Gelukkig heb ik nu de energie en het plezier weer teruggevonden in de muziek. Ik kijk er enorm naar uit om weer op te treden en mijn fans te zien", aldus de zanger. Borsato is momenteel overigens op Ibiza, met Leontine. De twee lijken het weer samen te proberen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Marco en Leontine vieren bijzondere dag tijdens liefdesvakantie

De naam van de tour, naar zijn gelijknamige nummer met Rolf Sanchez en John Ewbank, is volgens Borsato toepasselijk. "Het lijkt er steeds meer op dat we dit jaar ons glas kunnen gaan heffen; nu alweer overdag op het terras, maar met een beetje geluk op steeds meer plekken en tijdstippen. De wereld gaat zich langzaam openen en dan wil ik met jullie het glas heffen! Door corona realiseer ik me ook hoe bijzonder het is om straks weer met zijn allen te kunnen genieten van livemuziek. Ik kan niet wachten om met jullie te proosten!"

Marco en Rolf springen bij in kroeg Wesley Sneijder

01:31

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!