Beeld © Instagram @candy.rae.fleur

Candy-rae Blind: 'Zwanger worden beheerste mijn leven volkomen'

26 mei 2021 16:16

Candy-rae Blind heeft twee prachtige kinderen met haar man Daley Blind (29). Maar zwanger worden was voor haar niet vanzelfsprekend, zo vertelt ze nu voor het eerst in een interview. In 'Kek Mama' doet ze haar verhaal over deze moeilijke periode.

"Daley en ik huilden van pure ontlading"

Toen Candy-rae en Daley na ruim zes jaar samenzijn probeerden om een gezin te stichten, lukte dit niet. "Ik bleek geen eisprong te hebben", vertelt ze. "Het was een begin van een aantal slopende jaren: na een jaar zelf proberen volgden twee jaren van hormoontrajecten en hormoonspuiten in het ziekenhuis." Een moeilijke periode, aldus Candy-rae. 

"Elke maand weer die hoop. Die spanning: zou het dit keer gelukt zijn? Gevolgd door steeds die keiharde teleurstelling. Je kon me elke keer bij elkaar rapen. Het was een drama. Proberen zwanger te worden beheerste mijn leven volkomen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Daley Blind wordt voor tweede keer vader

De teleurstelling van een negatieve zwangerschapstest, de fysieke aanslag en mentale worstelingen eisten bijna hun tol. Een mindere periode in hun relatie volgde en het was uiteindelijk Daley die zijn vriendin door de moeilijke tijd sleepte. "Daley en ik zijn geen types die zomaar loslaten als het moeilijk wordt", legt ze uit. "Daley nam in dit hele traject de positieve leiding en sleepte me erdoorheen. Elke maand weer. Hij was mijn reddende engel." 

Het koppel besloot op een gegeven moment om hun kinderwens even te parkeren, zodat ze konden genieten van hun bruiloft. Candy-rae bleef wel trouw aan haar hormoonpillen en acupunctuurbehandelingen. En toen gebeurde hetgeen waar ze al die tijd op wachtten: na een paar maanden was ze in verwachting. "Daley en ik huilden van pure ontlading."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Daley Blind moest vechten voor hart Candy-Rae

Hoewel de voetballer en zijn vrouw een natuurlijke zwangerschap hadden uitgesloten, bleek dat volledig onterecht te zijn. Toen hun zoon Lowen zeven maanden was, raakte Candy-rae spontaan zwanger. "We konden ons geluk niet op. Zo lang als die eerste drie jaren hebben geduurd, zo snel ging het nu. Inmiddels ben ik in anderhalf jaar twee gezonde kinderen verder. Dat is toch niet te geloven?"

Het hele interview met Candy-rae is te lezen in editie 7 van Kek Mama.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!