Ariana Grande Beeld © ANP

Ariana Grande deelt bijzondere trouwfoto's

26 mei 2021 19:17

Ariana Grande (27) heeft voor het eerst foto's gedeeld van haar grote dag. Op 15 mei trouwde de zangeres met makelaar Dalton Gomez (25). Op Instagram deelt ze foto's van haar trouwjurk.

"Het stel en hun families kunnen hun geluk niet op"

Op de foto's is te zien hoe Ariana een slanke, witte jurk met sluier draagt. Op verschillende kiekjes zoent ze haar kersverse echtgenoot. Ook deelt ze een beeld waarop haar make-up wordt gedaan. Onder anderen Millie Bobby Brown, Alfredo Flores en Zara Larsson reageren enthousiast onder de beelden van Grande.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ariana Grande staat stil bij slachtoffers aanslag Manchester

Het zou een kleinschalige huwelijksceremonie zijn geweest, zo vertelt een woordvoerder van de zangeres aan het tijdschrift People. "Het was klein en intiem," aldus de woordvoerder. "De ruimte was gevuld met blijdschap en liefde. Het stel en hun families kunnen hun geluk niet op".

In december maakte de 27-jarige zangeres haar verloving met de 25-jarige Dalton bekend via social media. Onder een foto van haar verlovingsring schreef ze graag voor altijd met Dalton samen te willen zijn.

Het stel ontmoette elkaar in januari vorig jaar. Door de coronacrisis gingen ze vlak daarna samen in quarantaine en in juni trok het stel definitief bij elkaar in. Voor haar relatie met Dalton was Ariane verloofd met acteur Pete Davidson. Hun verloving werd afgebroken in oktober 2018.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ariana Grande stapt in huwelijksbootje met Dalton Gomez

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!