Beeld © Instagram @sarahvansoelen/ANP

Na de 'Brazes'-nail art eert ook Sarah André op haar nagels

26 mei 2021 21:04

Sarah van Soelen, het 25-jarige liefje van André Hazes (27), heeft iets bijzonders voor haar vriend gedaan. Nu Leco van Zadelhoff (53) in de uitzending van RTL Boulevard alles heeft verteld over hoe groot de nail art-trend is, heeft ze de 'A' van André op haar nagels laten zetten. Daarmee stapt ze in de voetsporen van één van zijn ex-vriendinnen.

Tijdens haar roemruchte relatie met de volkszanger liet Bridget Maasland heel kunstig 'Brazes' op haar nagels zetten, die vervolgens vakkundig in beeld werden gebracht tijdens een uitzending van RTL Boulevard. Sarah kiest weliswaar voor minder opvallend kunstwerk door het bij een simpele 'A' te houden. Het resultaat is hieronder te bewonderen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes gaat samenwonen met Sarah van Soelen

Onlangs sprong André nog in de bres voor zijn nieuwe vriendin. Na het verbreken van de verloving van Monique vond hij bij Sarah opnieuw het geluk in de liefde, waardoor ze plots 'de meest gehate vrouw van het land' werd. "Van de ene op de andere dag werd ze aan de schandpaal genageld", vertelde hij aan Veronica Superguide.

Hij heeft er wél alle vertrouwen in dat ze goed met de media-aandacht en reacties op social media om kan gaan. "Sarah is een heel goed wijf. Heel sterk ook. Ze kan dit echt aan." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dries vindt Dré te snel gaan met Sarah: 'Sneu voor Monique'

Onlangs bracht Dré nog een nieuw nummer uit waarin zijn liefdesleven volop wordt besproken. Rob Goossens vindt er het zijne van.

Rob over nieuwe single André: 'Dacht dat het een grap was'

03:27

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!