Jaimie en Koen Beeld © Instagram @koenkardashian

Koen Kardashian reageert opnieuw op Lil' Kleine en Jaimie Vaes

27 mei 2021 10:48

Realityster Koen Kardashian (28) heeft woensdagavond opnieuw gereageerd op alle commotie die is ontstaan over de vermeende mishandeling tussen Lil' Kleine (26) en Jaimie Vaes (31). Op social media deelt hij voor de tweede keer een persoonlijk bericht rond de zaak.

"De personen in kwestie zijn oud genoeg om hun eigen beslissingen te maken"

Koen laat in zijn Instagram Stories weten dat hij 'naar aanleiding van mijn statement eerder met betrekking tot mijn beste vriendin' iets wil toevoegen aan zijn eerdere uitspraken. 'Op verschillende mediakanalen worden mijn woorden totaal uit hun verband getrokken, waardoor het lijkt alsof ik de situatie waarin zij zich bevindt aanmoedig. Dat is absoluut niet het geval.' 

Verder laat Koen weten dat het incident 'over echte levens van echte mensen met een kind' gaat. Ook wil hij Jaimie beschermen tegen negativiteit: 'Maar ik kan de blinden niet laten kijken. Daar wil ik nog aan toevoegen dat de personen in kwestie oud genoeg zijn om hun eigen beslissingen te maken.' Hieronder is zijn hele statement te lezen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil' Kleine en Jaimie Vaes samen gespot op Ibiza na vermeende mishandeling

Koen Kardashian reageert op incident Lil' Kleine en Jaimie Vaes

Het nieuws over de vermeende mishandeling heeft voor een hoop ophef gezorgd de afgelopen dagen. Op beelden onderaan dit artikel is te zien hoe Jorik, zoals Lil' Kleine in het echt heet, en Jaimie gisteren voor het eerst sinds het geweldsincident samen zijn gespot. 

Gisteren werd eerder op de dag ook het nieuws bekendgemaakt dat radiostation FunX voorlopig geen muziek van de rapper draait. Of het gaat om een tijdelijke of permanente ban is nog niet bekend. "We volgen het nieuws en gaan komende tijd even kijken hoe we hier op lange termijn mee omgaan", aldus een woordvoerder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rob Goossens: 'Er is meer gebeurd dan Lil Kleine en Jaimie doen voorkomen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!