Jan Dulles Beeld © ANP

Jan Dulles dankbaar voor mooie herinnering aan dochtertje Donna

27 mei 2021 12:54

Jan Dulles (46) is verrast met een prachtig kunstwerk van dochter Donna. Jan en zijn vriendin Caroline verloren eind vorig jaar hun drie maanden oude kindje, dat onverwachts overleed aan complicaties die voortkwamen uit een scheurtje in haar middenrif. Daarom is het schilderij extra bijzonder, schrijft de Volendamse zanger op Instagram. 

"Grote complimenten voor deze tekening want het is echt een kunstwerk"

De tekening is gemaakt door de 17-jarige Isa van Gog, wier naam Jan doet denken aan een andere grote kunstenaar. Isa heeft geen makkelijke jeugd gehad, maar op dagbesteding de Lindehoeve in Deurne is er alle ruimte voor haar creativiteit. Daar schilderde ze het speciale schilderij voor Jan en Caroline. 'Grote complimenten voor deze tekening want het is echt een kunstwerk', zo bedankt de 3JS-zanger haar op Instagram. 'Je hebt Donna echt ‘sprekend’ nagetekend. Dankjewel.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jan Dulles en vriendin opnieuw in verwachting: 'Dubbel gevoel'

In Rooijakkers over de vloer vertelde Jan onlangs dat de dood van Donna en die van zijn vader een paar maanden later een ander mens van hem hebben gemaakt. De zanger is angstiger en heeft meer ontzag voor het leven gekregen, maar weet wel dat het weer anders wordt. "Ik denk dat ik meer ga genieten van de dingen die mooi zijn. Dat is nog niet aan de hand hoor, maar dat gaat wel gebeuren", zei hij eerder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jan Dulles over verlies dochter: 'Het moet in één nacht gebeurd zijn'

In datzelfde interview gaf Caroline aan te hopen ooit nog een kindje te krijgen. "Maar je weet niet of het lukt natuurlijk en ze komt er niet door terug. Dat kan ook niet en dat weet ik. Maar ik zeg nu gewoon: 'Ik heb twee kinderen. En ik hoop dat het er ooit drie worden'", sprak ze toen. Nu lijkt haar wens uit te komen, want afgelopen week maakten de twee bekend in verwachting te zijn. 

'Lieve vrienden, met een ietwat gemengd gevoel willen wij vandaag aan jullie vertellen dat we weer een baby verwachten. Na het verdriet dat wij en onze naaste familie de afgelopen maanden hebben doorgemaakt, is dit lichtpuntje - dit nieuwe leven - van harte welkom', deelde de zanger met zijn Instagram-volgers.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jan Dulles gaat nieuw hoofdstuk tegemoet: 'Verandering gaat ons goed doen'

Hun derde kindje wordt aan het eind van het jaar verwacht. 'Dat zal een emotionele decembermaand worden. We hopen te kunnen gaan genieten van deze zwangerschap, ondanks dat er geen uur voorbijgaat dat we niet aan Donna denken.'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!