Fred van Leer Beeld © ANP

Fred van Leer wil deze foto van zichzelf nooit meer zien

27 mei 2021 14:47

Presentator en stylist Fred van Leer (44) is helemaal klaar met, zo vindt hij zelf, 'de lelijkste foto' die ooit van hem gemaakt is. Op social media uit hij zijn frustratie.

"Weet ik ook weer waarom ik al acht jaar met liefde naar de kliniek ga"

Bij het gewraakte kiekje schrijft hij: 'Deze foto wordt zo vaak gebruikt bij items en dit vind ik echt oprecht de lelijkste foto die ooit van mij is gemaakt. Maar meteen weet ik ook weer waarom ik al acht jaar met liefde naar de kliniek ga.' 

Daarop voortbordurend: 'Ja, ik doe wat aan mijn gezicht maar alleen bij de beste. Die onderhoudt mijn gezicht niet zodat ik er jonger uit zie, maar dat ik er lang hetzelfde uit zie.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eén verdachte op overval Fred van Leer vandaag voor de rechter

Jim Bakkum herkent het probleem van Fred metéén: 'Echt prima foto! Je moet mijn foto eens zien die altijd gebruikt wordt!' Corry Konings snapt niet waarom Fred zo 'klaagt': 'Op beide knap', zegt ze, inclusief kus-emoji. 

Ook wij hebben De Foto wel eens gebruikt, maar vanaf nu staat 'ie op de verboden lijst Fred. Sorry! 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zó gaat Fred van Leer vermomd over straat

Onlangs schitterde Fred nog in het eenmalige programma Make Up Your Mind, maar voor alle fans is er goed nieuws: er komt een heel seizoen aan! Peter R. de Vries verbaasde vriend en vijand door zichzelf eenmalig tot drag queen om te laten toveren voor de show:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!