André en Rachel Hazes Beeld © ANP

André Hazes sluit moeder Rachel in de armen: 'Wat heb ik je gemist'

27 mei 2021 17:02

Eerlijk is eerlijk: de Instagram-volgers van André Hazes krijgen wel waar voor hun geld... euh, likes. Trakteert de 27-jarige zanger zijn fans niet op een romantisch kiekje met nieuwe liefde Sarah van Soelen (25), dan deelt hij wel een foto met zijn kleine jongen. In zijn nieuwste post gaat alle aandacht echter uit naar moeder Rachel (51).

"Laat ze maar zeiken op jou. Ik houd van je"

Rachel opende vandaag haar eigen theewinkel en natuurlijk was - naast de nodige pers, waaronder RTL Boulevard - ook zoon André van de partij. De populaire zanger is maar wat trots op zijn mams, zo laat hij weten in het Instagram-bericht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Na de 'Brazes'-nail art eert ook Sarah André op haar nagels

Volgens de Hazes-telg is er veel gebeurd, gezegd, geschreeuwd, geruzied en gescholden, maar is er ook een hoop spijt. 'Een hoop vergeven. Een hoop inhalen. Een hoop liefde. Een hoop voor een voor altijd samen. Ik ben trots op jou. Op jou als moeder. Op jou als weduwe van de grote André Hazes. Op jou als ondernemer. Maar vooral op jou, vechter!' gaat hij verder. 'Ik heb je gemist wijfie. Laat ze maar zeiken op jou. Ik houd van je. Gefeliciteerd met je nieuwe nu al geslaagde zaak.'

Als trotse zoon hing André natuurlijk als eerste aan de bar voor een lekker kopje thee. Ook zijn vriendin Sarah was bij de opening, waar RTL Boulevard hen sprak. Bekijk die video hieronder:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dré Hazes over bedreigde Sarah: 'Meest gehate vrouw van Nederland'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!