Gwen Stefani en Gavin Rossdale Beeld © Getty Images

Kijk en vergelijk: zoon Gwen Stefani is kopie van zijn vader

27 mei 2021 17:33

Taart en champagne voor de zoon van Gwen Stefani (51) en Gavin Rossdale (55): hij is gisteren vijftien geworden. Op Instagram deelt Gavin foto's van Kingston en wat blijkt: hij en zijn zoon zijn als twee druppels water.

"Hij lijkt zo veel op jou!"

'Omg! Hij lijkt zo veel op jou! Geweldig!' reageert iemand, terwijl een ander schrijft dat het zijn 'mini-me' is.  Ook noemt een volger hen een 'tweeling'. En daar is op het leeftijdsverschil na niets aan gelogen. Overeenkomsten tussen de twee zijn er volop, zie je op de foto's hieronder.

Ziehier Kingston:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gwen Stefani en Blake Shelton gaan voor zomerbruiloft

En hier z'n vader:

Gavin en Gwen hebben samen drie zoons: Kingston (15), Zuma (12) en Apollo (7). Het stel trouwde in 2002 en ging in 2016 uit elkaar. In een interview met The Guardian vorig jaar beschrijft Gavin de scheiding als het meest gênante moment uit zijn leven. Toch lijkt hij momenteel gelukkig met zijn leven - bij een foto van hem en zijn kids op Instagram schrijft hij: 'Mijn leven is compleet, bye.' Voor Gwen geldt hopelijk hetzelfde, zij is tegenwoordig verloofd met countryzanger Blake Shelton.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoon Gwen Stefani breekt in korte tijd beide armen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!