Dave Roelvink Beeld © ANP

Dave Roelvink is helemaal klaar voor vaderschap

30 mei 2021 15:12

Realityster Dave Roelvink (27) is al helemaal klaar voor het aanstaande vaderschap. Dat blijkt uit een foto op social media waarop te zien is hoe hij enkele babyspullen aan het scoren is.

"Helemaal klaar voor"

Eind april maakte Dave bekend dat hij en zijn jeugdliefde Jazzlyn in november een kindje verwachten. Hij laat er dan ook geen gras over groeien en is al volop bezig met de voorbereidingen. Zo heeft hij inmiddels ook al een 'flitsende' kinderwagen gescoord, zoals op de foto hieronder is te zien. 

"Helemaal klaar voor", schrijft de realityster erbij. Ook draagt hij een matchende schoudertas.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoontje voor Dave Roelvink: 'Je weet niet hoe blij ik ben!'

Dave Roelvink

Vorige week maakte Dave bekend dat zijn vriendin in verwachting is van een jongen via onderstaande video. "Rot op, meen je dit?!" schreeuwt hij het uit als de verloskundige hen vertelt dat ze in verwachting zijn van een jongetje. "We krijgen een zoon! Je weet niet hoe blij ik ben!" 

Het wordt het eerste kindje voor Dave en zijn vriendin Jazzlyn, die ongeveer weer een jaar samen zijn nadat ze in 2015 uit elkaar gingen. "De wonderen zijn de wereld nog niet uit", vertelde Dave eerder aan RTL Boulevard. "Ik had dit niet verwacht en zij ook niet. Een gezamenlijke vriendin van ons heeft het aangewakkerd. Zij zei dat ze ons zo goed bij elkaar vond passen en vroeg of we niet nog eens samen een hapje wilden eten."  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dave Roelvink loopt stad en land af voor brievenbus: 'Krankzinnig'

RTL Boulevard sprak onlangs nog met de aanstaande vader, die al een aantal namen heeft bedacht voor zijn kleine.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!