Courteney Cox en Ed Sheeran Beeld © ANP

Courteney Cox strikt Ed Sheeran voor hét Friends-dansje

30 mei 2021 21:24

Courteney Cox (56), ook wel bekend als Monica Geller in de serie 'Friends', heeft haar dansmoves weer uit de kast getrokken. Samen met zanger Ed Sheeran (30) heeft ze een video opgenomen, waarop ze een bekend dansje uit de serie doet.

"Gewoon een oud dansje met een vriend"

In seizoen 6 dansen Courteney en David Schwimmer, die Monica's broer Ross speelt, tijdens oudejaarsavond een bekend dansje. 'Gewoon een oud dansje met een vriend', schrijft de 56-jarige Cox onder de video. Zij en Ed zijn al jaren bevriend. De zanger heeft haar zelfs voorgesteld aan haar huidige verloofde, Johnny McDaid.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Regisseur Friends-reünie: 'Het gaat goed met Matthew Perry'

Vrijdagavond werd de langverwachte reünie van de iconische sitcom Friends uitgezonden bij SBS6. Zo'n 773.000 mensen keken naar de uitzending. In de reünie blikten hoofdrolspelers Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow en Matthew Perry terug op hun tijd in de bekende Amerikaanse serie die tussen 1994 en 2004 op televisie te zien was. De special ging donderdag al in première bij streamingdienst HBO Max en was een dag later in Nederland te zien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Friends-reünie voelt als warm bad voor fans: 'Zin om te bingen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!