Friends Beeld © ANP

Regisseur Friends-reünie: 'Het gaat goed met Matthew Perry'

31 mei 2021 01:57

Volgens de regisseur van 'Friends: The Reunion', dat afgelopen week uitkwam, hoeven fans zich geen zorgen te maken om de gezondheid van Matthew Perry (51). Ben Winston liet in een interview met 'The Hollywood Reporter' weten dat 'Perry fantastisch was'.

"Ik heb hem gesproken en hij is oké"

De Friends-ster maakte de indruk onder invloed te zijn van medicijnen en sprak traag, iets wat fans deed denken dat hij weer met verslavingsproblemen kampt. "Hij was geweldig om mee te werken, hij is ontzettend humoristisch en ik vond het een eer om hem te mogen regisseren. Ik heb hem gesproken en hij is oké. Hij zag er een stuk beter uit dan de laatste keer dat hem daarvoor zag. En ja, wat mensen over hem zeggen houd je niet tegen, maar soms zijn dat hele onaardige dingen, wat niet nodig is," aldus Winston.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Matthew Perry dacht dat hij stierf tijdens live-opnames Friends

Tijdens de special liet Matthew weten het vreselijk te hebben gevonden wanneer het publiek niet om een grap lachte, iets wat hij nooit eerder met zijn collega's had gedeeld. "Ik ging echt dood als er niet gelachen werd, wat natuurlijk niet gezond is. Maar ik kreeg echt zweetaanvallen en voelde me dan rot."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meisje klapt uit school na match met Matthew Perry op datingapp

Ook Eric de Munck zat uiteraard voor de televisie voor de reünie. Wat hij ervan vond, zie je in onderstaande video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!