Sylvie Meis Beeld © ANP

Sylvie Meis reageert uitgebreid op populairste 'roddels en geruchten'

31 mei 2021 17:27

Presentatrice en influencer Sylvie Meis (43) reageert in een video op YouTube openhartig op allerlei verschillende 'roddels' en geruchten over haar privéleven. Ook laat ze weten of ze zichzelf ooit nog ziet terugkeren naar haar ex Rafael van der Vaart (38).

"Natuurlijk is daar geen sprake van. Ik heb mijn man, Niclas"

Sylvie laat weten dat ze de meest voorkomende vragen over haar leven heeft verzameld en geeft er nu dan ook openhartig antwoord op. De video begint al gelijk lekker juicy, want de eerste vraag is of ze ooit nog 'terugkeert' naar haar ex-man Rafael. "Natuurlijk is daar geen sprake van. Ik heb mijn man, Niclas, van wie ik heel veel houd en Rafael heeft een fantastische vriendin Estavana, die ik zie als zijn vrouw. Er zal zeker geen toekomstige liefdesrelatie meer tussen ons zijn." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis showt afgetraind en 'summer proof' lichaam

Over het glamoureuze leven van Sylvie verschijnen regelmatig nieuwe geruchten, en op de vraag hoe ze daarmee omgaat, vertelt ze: "Hoe ik daarmee omga? Verhalen in de pers dat 'zogenaamde' vrienden iets aan journalisten hebben verteld. Dan gaat mijn hartslag telkens omhoog en het was altijd een 'zogenaamde' vriend die iets tegen de pers heeft verteld. Dat vond ik altijd heel moeilijk."

De presentatrice vertelt dat ze altijd alles over haarzelf in de pers moest teruglezen. Van haar echtscheiding met Rafael tot aan het daten met nieuwe mannen. "Ik heb nooit echt de kans gekregen om iemand goed te leren kennen, zonder dat de paparazzi niet voor mijn deur stond." Inmiddels heeft ze een iets dikkere huid gekregen en gelooft ze ook niet meer dat 'vrienden' een verhaal over haar aan de bladen hebben verkocht, maar dat de bladen het gewoon verzonnen hebben om geloofwaardiger over te komen. 

In de video hieronder zijn nog meer antwoorden van Sylvie te zien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Manager Sylvie Meis boos vanwege geruchten huwelijk

Vorige week plaatste Sylvie nog een bericht over haar jarige zoon, Damián. Hij mocht alweer vijftien kaarsjes uitblazen en hoewel Sylvie hem zoveel mogelijk uit de schijnwerpers probeert te houden, deelde ze toch een zoet kiekje op Instagram. Vorig jaar werden de twee zelfs samen met vader Rafael gespot! Ook partners Niclas en Estavana waren daarbij aanwezig, zoals hieronder te zien is. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis dolgelukkig: 'Damián is thuis voor Kerstmis'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!