Beeld © ANP

BN'ers springen in de bres voor Rachel Hazes na 'haatcolumn'

01 juni 2021 08:00

Op steun van Angela de Jong (45) hoeft Rachel Hazes (51) niet te rekenen na de opening van haar theebar. Met haar vlijmscherpe pen haalt Angela stevig uit in haar 'AD'-column naar Rachel en haar familie. Daarin schrijft ze onder andere dat de familie wordt 'uitgekotst'. Rachel reageert, en menig ander neemt het op voor de madre de familia.

"Probeer je eens te verdiepen in de medemens voordat je dingen gaat tikken"

Rachel weet als geen ander dat negatieve publiciteit óók publiciteit is, maar aan haar familie moet je niet komen. Dus pareert het hoofd van de Hazes-familie op Instagram de kritiek van tante Angela over de 'ongeëvenaarde schaamteloosheid waarop de familie te werk gaat'. Ze heeft net als de columnist ook een portie ongevraagd advies klaarliggen. 

'Probeer je eens te verdiepen in de medemens voordat je dingen gaat tikken', schrijft ze op Instagram. 'Of iemand nou dik is of dun, opgespoten lippen heeft, LGBTI is, of als iemand lekker af en toe onder de zonnebank gaat: joh, op basis waarvan moet je daar dan een oordeel op vellen? Leven en laten leven.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rachel Hazes reageert op 'haatcolumn' Angela de Jong

Onder het bericht wordt Rachel gesteund door verschillende BN'ers. 'AMEN', schrijft Fred van Leer in hoofdletters. 'Oordelen op basis van uiterlijk... zo niet tof', reageert Nino Wilkes, de zoon van haar beste vriendin Rossana Kluivert. Rossana en Patrick reageren zelf enkel met emoji waarmee ze hun steun aan hun vriendin laten blijken. Ook laten onder anderen Anouk Smulders en Mariska Bauer met een like weten dat ze achter Rachels bericht staan. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angela de Jong tegen familie Hazes: 'Dit is waarom jullie uitgekotst worden'

De kritiek van Angela kwam na het media-optreden van de Hazesjes bij de opening van de theebar. Dat fragment bekijk je hieronder nog eens terug. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!