Beeld © Instagram @bridgetmaasland

Bridget voor het eerst met (deel van) nieuwe vriend op social media

01 juni 2021 10:58

Bridget Maasland (46) is aan het daten en iedereen mag het weten. De presentatrice van RTL Boulevard heeft zelfs een eerste kiekje met haar nieuwe vlam gedeeld. Al lijkt Christian Henry, zoals de mysterieuze man heet, nog een tikkeltje verlegen...

Bridget geniet samen met Christian van het zomerse weer in Nederland. De vastgoedadviseur maakt een selfie tijdens hun ritje door de zon, maar hij vergeet één ding: om zichzelf ook op de foto te zetten. Desalniettemin wil Bridget het kiekje graag delen met haar volgers. Helaas moeten zij het dus nog even stellen zonder het gezicht van Christian*. Voor nu wil de presentatrice enkel zijn arm laten zien. 

*Niet te verwarren met de andere man op de foto: viervoeter Zack die de show steelt op het kiekje. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland: 'Inderdaad met deze man aan het daten'

Onlangs maakte Bridget in haar eigen podcast Bridget & Friends: chickchat bekend dat ze weer aan het daten is. "Ik had een heel leuke date", biechtte ze toen op. "Wel meer dan een leuke date als ik zo naar je kijk", merkte Justine Marcella vervolgens op. Daarna bevestigde Bridget aan RTL Boulevard dat het gaat om Christian, een onbekende Nederlander. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland vertelt over potentiële nieuwe liefde: 'Had een heel leuke date'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!