Beeld © ANP

Yolanthe Cabau wil 'maatjes blijven' met Wesley Sneijder

1 juni 2021 11:53

Het Hollywood-succes lonkt voor Yolanthe Cabau van Kasbergen (36). Een groot deel van haar tijd brengt ze door in Los Angeles, haar romcom 'Just Say Yes' is een wereldwijde hit en ze krijgt acteerlessen van Ivana Chubbuck, die de groten der aarde tot haar cliënten rekent. Of het niet lastig is om zo ver weg te wonen van de vader van haar kind? Daarover vertelt ze openhartig in de nieuwe 'Veronica Superguide'.

"Er is enorm veel gebeurd, maar liefde is er altijd"

Yolanthe woont het grootste deel van de tijd in Los Angeles met zoon Xess Xava, Wesley Sneijder vertoeft in Utrecht. Hoe en óf dat wel gaat, is een vraag die ze liever niet beantwoordt. "Ik heb met Wesley afgesproken dat we niet publiekelijk ingaan op onze privésituatie", zegt ze daarover. "Ik ben blij dat Xess en ik een goede band met Wes hebben. Er is enorm veel gebeurd, maar liefde is er altijd. Ik hoop dat we de rest van ons leven maatjes blijven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yolanthe ziet er na breuk met Wesley beter uit dan ooit

Het is niet zo gek dat Yolanthe naar Los Angeles is getrokken. "Ik ben daar naartoe gegaan omdat ik rust wilde creëren voor mijn zoontje Xess en mij. Ook al weet ik dat media-aandacht bij het vak hoort - daar zal ik nooit over klagen - werd het me rond de tijd van mijn scheiding wat veel. (...) Dus gingen Xess en ik naar LA, waar we weer de kleine dingen kunnen doen die voor andere mensen heel normaal zijn. Naar het park, het strand, de supermarkt. Ik kan daar met een knot in naar de speeltuin, lekker met Xess dollen, zonder na te denken of iemand daar iets van vindt. Niemand weet daar wie we zijn. Dat is vrijheid."

Dat zou zomaar voorbij kunnen zijn als Yo's Amerikaanse carrière van de grond komt, want dat de stad mogelijkheden biedt om haar internationale acteercarrière op te pakken, is mooi meegenomen. Nu ze één van de beste acteeropleidingen ter wereld volgt, heeft ze de kans om koffie te drinken met beroemde acteurs. "Will Smith zat bijvoorbeeld onlangs bij mij in de les. Hij deed een scène, vertelde daar vervolgens over en wij konden hem daarna vragen stellen. Dat is wel iemand tegen wie ik opkijk, niet alleen als acteur, maar ook als mens."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yolanthe Cabau: 'Was niet makkelijk om positief te blijven'

Hoewel Yo dus nog steeds een carrière in Hollywood ambieert, heeft ze het de afgelopen tijd ook druk gehad met heel andere dingen. Zoals haar lichaam. In gesprek met Bridget laat ze zien hoe haar post-scheiding-lijf eruitziet en vertelt ze over haar toekomstplannen. 

Yolanthe ziet er na breuk met Wesley beter uit dan ooit

02:33

Het hele interview met Yolanthe lees je nu in Veronica Superguide. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!