Matthew Perry Beeld © Getty Images

Matthew Perry breekt verloving af

02 juni 2021 05:44

Matthew Perry (51) en zijn verloofde Holly Hurwtiz (29) hebben besloten om niet met elkaar in het huwelijk te gaan treden. De exacte reden van de breuk is niet duidelijk, maar zowel Matthew als Holly 'wensen elkaar het allerbeste toe'. Dit meldt 'People'.

"Soms werken dingen nou eenmaal niet zoals je dat graag zou willen zien"

"Soms werken dingen nou eenmaal niet zoals je dat graag zou willen zien. En dit is zo'n geval. Niemand heeft hier schuld aan en ik hoop echt dat Molly niets dan het beste krijgt in haar leven," aldus Matthew.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Regisseur Friends-reünie: 'Het gaat goed met Matthew Perry'

Matthew en Molly begonnen met daten in 2018 en verloofden zich twee jaar later. Volgens bronnen zou Molly twijfels hebben gehad over huwelijk nadat Matthew met andere vrouwen geflirt zou hebben toen ze even uit elkaar waren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Friends-reünie voelt als warm bad voor fans: 'Zin om te bingen'

De breuk van het stel komt een korte week na de langverwachte Friends-reünie, waarin Matthew Perry een ietwat warrige indruk maakte. Hij praatte traag en leek onder invloed van medicijnen. Later gaf hij toe dat hij vlak voor de opnames naar de tandarts was geweest in verband met pijn in zijn kies. Zijn slechte spraak zou komen door verdovingsmiddelen die de tandarts hem toediende.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!