Maan Beeld © Beau 1-6-2021 / RTL

Kijkers verbijsterd door dino-vraag van Maan bij Beau

02 juni 2021 11:39

Zangeres Maan (24) heeft dinsdagavond aan de talkshow van Beau van Erven Dorens (50) voor een paar gefronste wenkbrauwen gezorgd bij de kijkers thuis. Ze vroeg zich hardop af hoe dinosauriërs aan hun namen komen.

"Ooh Maan toch, dit was niet je beste moment"

Presentatoren Gijs Rademaker en Maarten van Rossem zijn samen een podcast over dinosauriërs begonnen. En wanneer de twee er openhartig over praten tijdens de talkshow, vraagt Maan zich af: "Maar hoe weten jullie al die namen van die dino's, als dit zo lang geleden is?" Waarop Gijs haar uitlegt: "Uiteindelijk zijn deze namen in de loop van de afgelopen 200 jaar gegeven door de ontdekkers van die dino's." 

Maarten van Rossem vult later aan: "Andere kinderen kennen automerken of voetballers..." Maan vervolgt: "Nee, dat snap ik. Maar dat wetenschappers dus zelf de naam hebben gegeven aan de dieren." Dat bevestigt Gijs: "Dat is het", waarop Maan knikt.

Het fragment is hier vanaf de 33ste minuut terug te zien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zangeres Maan uit de kleren in nieuwe videoclip

Veel kijkers reageerden verbaasd op de vraag van Maan. 'Maan, zal ik je een geheimpje verklappen? Alle dierennamen zijn door mensen bedacht', 'Ooh Maan toch, dit was niet je beste moment', 'Maan... dat vroeg je niet echt toch' en 'Nou Maan, ze droegen naamkaartjes, die lagen ernaast', wordt er onder meer gereageerd.

Inmiddels heeft Maan zelf ook gereageerd.

Binnenkort is op televisie de grote finale te zien van The Voice Kids, en niemand minder dan Jamai Loman vertelde onlangs voor de camera van RTL Boulevard dat hij hoopt dat Maan in de toekomst een van de vaste coaches wordt. In de video hieronder zie je er meer over. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Maan onthult heftige reden waarom ze geen rokjes meer draagt

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!