Sylvie Meis en Niclas Castello Beeld © ANP

Sylvie Meis blikt terug op eerste ontmoeting met echtgenoot Niclas

02 juni 2021 17:01

Nog geen jaar geleden gaf Sylvie Meis (43) het jawoord aan haar grote liefde Niclas Castello (42). Maar het koppel kent elkaar alweer twee jaar, blijkt op de Instagram-pagina van La Meis.

"Als ik dit toen had geweten"

De diva blikt terug op hun eerste ontmoeting. 'Als ik dit toen had geweten...', schrijft Sylvie bij een throwback-kiekje in Venetië. Daar ontmoette ze twee jaar geleden haar toekomstige echtgenoot Niclas. Om dat bijzondere moment te vieren, deelt Sylvie een foto die 'één uur' voor hun ontmoeting werd genomen. De twee leerden elkaar kennen tijdens een 'waanzinnig Venetiaanse bruiloft' en zaten naast elkaar op 'die magische nacht', verklapt La Meis erbij. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie viert 15de verjaardag Damián: 'Zo trots op jou'

Niclas is ook maar wat blij dat hij Sylvie tegen het knappe lijf liep op die avond. 'Awh, ik hou van je, baby', schrijft hij onder de foto van zijn echtgenoot. 'Het was magisch', zegt Barbara Meier, die de twee in contact bracht. Uiteindelijk gaven Sylvie en Niclas elkaar het jawoord tijdens een extravagante bruiloft in Florence, waarbij haar zoon Damián haar weggaf. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis showt afgetraind en 'summer proof' lichaam

Sylvie is het wel gewend dat er over haar wordt geroddeld. Meestal reageert ze niet, maar inmiddels heeft ze het wel een beetje gehad. In de video hieronder maakt ze korte metten met alle geruchten. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!