Romy Monteiro en vriend Beeld © Instagram @romymonteiro

Romy Monteiro op romantische liefdestrip met haar vriend

2 juni 2021 17:45

Zo sta je twaalf punten uit te delen namens Nederland, en zo lig je met je billen op het strand van Ibiza. Voor het weer hoef je natuurlijk helemaal niet Nederland uit, toch pakten Romy Monteiro (28) en haar vriend onlangs het vliegtuig. En daar voelt ze ze zich helemaal 'happy' bij laat ze weten bij een reeks jaloersmakende kiekjes.

"Happy Ibiza snaps"

De 28-jarige musicalactrice pakt meteen haar kans nu de wereld langzaam weer opengaat en geniet momenteel, net als menig BN'er, van al het moois dat Ibiza te bieden heeft. En daar hoort natuurlijk ook heel veel lekker eten bij, zo is te zien in een fotoreeks op haar Instagram. 'Happy Ibiza snaps', deelt Romy bij de fotodump, waar ze ook haar moederlijke kant toont.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Romy Monteiro vindt songfestivalpunten uitdelen 'bijzonder'

Romy en haar vriend Jasper Suyk, die werkt als fotograaf, zijn inmiddels alweer twee jaar samen. De relatie van het stel overleefde de lockdown met gemak, maar toe aan de volgende stap, kinderen, zijn ze nog niet vertelde de zangeres onlangs in Beau Monde. "Ik ben gek op kindjes, maar ik wil zelf nog groeien op bepaalde vlakken voordat ik het ongelooflijke avontuur van moederschap aan zou durven gaan. Als mij dat gegund is", aldus Romy.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Romy Monteiro deelt hele rits oncharmante foto's van zichzelf

Romy besloot onlangs haar musicalcarrière even op laag pitje te zetten en zich meer te focussen op acteren. "Een musical is heel tijdrovend voor je agenda. Met The Bodyguard heb ik voor mijn gevoel al mijn top bereikt. Ik heb een Musical Award gewonnen", stelde ze in het Algemeen Dagblad. "Er moet echt wel iets heel moois voorbijkomen, wil ik dat weer doen."

Hierdoor had ze ook meer tijd om zich te richten op andere projecten, zoals Goede Tijden, Slechte Tijden, waarin ze de afgelopen tijd voor flink wat drama heeft gezorgd...

Hoe loopt het af met Billy de Palma in GTST?

00:52
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Ludo en Janine' voorlopig nog te zien in GTST

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!