Jaimie Vaes en Lil Kleine Beeld © ANP

Jaimie Vaes en Lil' Kleine vragen om rust: 'Geen sprake van fysiek geweld'

02 juni 2021 17:27

Volgens Lil' Kleine (26), die een kleine twee weken geleden werd opgepakt door de politie op Ibiza na een uit de hand gelopen ruzie met zijn verloofde Jaimie Vaes (31), zou hij de moeder van zijn zoontje nooit bewust iets aandoen. Dat laat hij weten via Instagram Stories, waar het koppel tevens vraagt om rust.

"Het is nu wel genoeg geweest en dan hopen we samen met ons gezin hier sterker uit te komen"

"Hi lieve mensen, even een berichtje namens mij en Jor", begint Jaimie. "Wij denken dat dit nodig is omdat wij de afgelopen tijd de ergste horrorverhalen en leugens zien verspreiden, met name door de media en op online platforms over ons en ons gezin. Dit moet gewoon stoppen. We voelden ons de laatste week verplicht om even rust te nemen en alles te laten bezinken, maar hoe rustiger we werden hoe meer verhalen er kwamen. En dat is gewoon ontzettend pijnlijk om te lezen."

Volgens het tweetal zijn ze 'de liefste ouders' voor hun zoontje Lío en zullen ze hem nooit in gevaar brengen. Ook willen ze benadrukken dat er géén sprake is geweest van fysiek geweld die beruchte avond. "Natuurlijk maken wij ruzie en raken soms verhit, en we snappen dat we een voorbeeldfunctie zijn. Dit mag absoluut geen voorbeeld zijn dat ruziemaken oké is, maar wat er nu wordt verspreid doet ons ontzettend veel pijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Saskia Noort vindt dat Jaimie Vaes Lil' Kleine moet verlaten

"Wat ik wil zeggen is dat de moeder van mijn kind, de vrouw van wie ik houd; ik zou haar nooit oprecht pijn doen. Dat is niet mijn bedoeling", vult Kleine haar aan. "De leugens die verspreid zijn, zijn niet aan de orde."

Jaimie sluit het bericht af met de vraag hen met rust te laten. "Het is nu wel genoeg geweest en dan hopen we samen met ons gezin hier sterker uit te komen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil' Kleine en Jaimie Vaes herenigd met zoontje Lío

Jorik, ofwel Lil' Kleine, werd in de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 mei gearresteerd als vermeende dader van mishandeling. Dit nadat zijn verloofde Jaimie gewond en bebloed de lobby van haar hotel in Sant Antoni op Ibiza binnenliep. Ze meldde zich bij de receptie, waar ze zei door hem te zijn aangevallen. Volgens getuigen zou Jorik haar hebben mishandeld in een suite. De receptionist schakelde direct de politie in. Jorik werd daarop opgepakt.

Na twee nachten in een Spaanse cel te hebben doorgebracht, werd hij vervoerd naar de rechtbank van Ibiza om zich te verantwoorden voor het misdrijf van mishandeling, waar even later ook Jaimie zich meldde, bijgestaan door goede vriendin Estelle Cruijff. Hoewel het stel beweert dat er geen sprake is van geweest van geweld, denkt Rob Goossens dat er meer is gebeurd dan ze doen voorkomen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil' Kleine voorlopig niet meer te horen op radiostation FunX

Het stel, dat samen een zoon heeft, liet eerder in een gezamenlijke verklaring al weten geschokt te zijn door de verhalen. "We hebben onze hoogtepunten maar zeker ook onze dieptepunten. Omdat wij in de spotlight staan worden deze onder een vergrootglas gelegd", aldus de rapper en zijn verloofde. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koen Kardashian reageert opnieuw op Lil' Kleine en Jaimie Vaes

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!