Nienke Plas en man Resley

Pas bevallen Nienke Plas maakt geslacht tweede kindje bekend

2 juni 2021 18:34

Nienke Plas (35) is bevallen van een zoontje. Dat laat de YouTube-ster weten via een post op Instagram. 'Frenky-Dean zijn droom is uitgekomen. Hij heeft een broertje gekregen', aldus de kersverse mama.

"Ik ben zo gelukkig"

Het mannetje heeft de naam Novi-Jaxx gekregen en is volgens Nienke belandt bij een 'stelletje druktemakers'. De bekende roze wolk is in ieder geval aanwezig. 'Ik ben zo gelukkig', laat de influencer weten in het bericht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nienke Plas: 'Seks is een heerlijk onderwerp'

Of de bevalling straks op haar YouTube-kanaal te zien zal zijn, is nog maar de vraag. In tijdschrift &C liet de vlogger namelijk onlangs weten daarover te twijfelen. Gefilmd wordt er in ieder geval. "Ik kijk later wel of we het ook het net op slingeren", aldus Nienke.

Hoe haar volgers erop zullen reageren als ze het niet te zien krijgen, doet haar niet zoveel. "Reacties krijg je sowieso wel", verklaarde ze nuchter. Bij haar eerste zoontje Frenky was ze 'heel beschermend' en heeft ze 'zeker vijf weken gewacht' voor ze een foto online zette. "Het is aan ons om te bepalen wanneer het goed voelt, niet aan een ander."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nienke Plas deelt weinig romantische beelden van trouwerij

Nienke Plas wil nog niet weten of ze jongetje of meisje krijgt

01:44