Xelly Cabau Beeld © ANP

Xelly Cabau van Kasbergen bevallen van zoon

03 juni 2021 09:06

Visagist Xelly Cabau van Kasbergen (32) is bevallen van haar tweede zoon: Rio Johnny Muller Cabau. Dat laat ze weten op haar social media.

"Ons tweede zoontje en Yono’s kleine broertje is geboren!"

'Ons tweede zoontje en Yono’s kleine broertje is geboren! Meet baby Rio Johnny Muller Cabau', schrijft Xelly bij onderstaande babyfoto. Veel volgers en bekende Nederlanders feliciteren haar. 'Aahhh lief!', 'Gefeliciteerd met jullie mooie zoon en broertje' en 'Geniet samen', wordt er zoal geschreven. 

Voor Xelly en haar vriend Beer is het hun tweede kindje samen. Aan RTL Boulevard laat het stel weten dat de bevalling goed en snel is verlopen. Ook vertellen ze dat Rio een vernoeming is naar de moeder van Xelly, Richarda en opa Ari. Johnny is een verwijzing naar de moeder van Beer: Josephina. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Xelly Cabau overladen met lieve berichtjes na tonen babybuik

Xelly maakte eind december bekend opnieuw in verwachting te zijn. Veel details over haar zwangerschap, het geslacht bijvoorbeeld, hield ze tot vandaag privé.

De visagist heeft al een zoon, Yono uit 2019, die is vernoemd naar haar zus Yolanthe, zo liet ze eerder weten. De eerste twee letters van zijn naam stammen af van tante Yolanthe en de laatste twee van tante Noor: "Zijn tweede naam Kasper komt van zijn papa Beer, opa én overgrootvader!" 

Fans van Xelly hadden al zo'n vermoeden dat de naam afgeleid zou zijn van die van zuslief, aangezien het zoontje van Yo (Xess Xava) vernoemd is naar Xelly. Noor is de zus van haar verloofde, Beer.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Xelly Cabau deelt nieuws zwangerschap met volgers op Instagram

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!