David Beckham Beeld © Getty Images

David Beckham stapt na cannabis en games ook in auto's

03 juni 2021 14:20

Voormalig topvoetballer David Beckham (46) heeft een belang van 10 procent genomen in Lunaz, een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde onderneming die auto's restaureert en elektrificeert. Het is niet de eerste investering van de oud-aanvoerder van het Engelse elftal. Eerder stak hij al geld in bedrijven die actief zijn op het gebied van e-sports, cannabis en nu dus ook in auto's.

David investeert via zijn investeringsvehikel DB Ventures. De waarde van de deal met Lunaz werd niet bekendgemaakt. De voetballer voelde zich tot het bedrijf aangetrokken door het werk dat ze verrichten om enkele van de mooiste klassieke auto's te restaureren en ze ook te elektrificeren, zei hij in een verklaring. Dan gaat het van een klassieke Rolls-Royce tot een Jaguar en van een Range Rover tot een Bentley. Lunaz werd in 2018 opgericht door David Lorenz.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

David Beckham presenteert serie over amateurvoetbal op Disney+

David werd vorig jaar mede-eigenaar van de in Londen gevestigde virtuele sportacademie Guild Esports. Hij is ook mede-eigenaar van de Amerikaanse voetbalclub Inter Miami en heeft een belang van bijna 5 procent in Cellular Goods, dat huidverzorgings- en atletische herstelproducten maakt op basis van biosynthetische cannabinoïden.

Ook zijn vrouw Victoria zorgt ondertussen voor een stijging van hun bankaccount met een tournee van de Spice Girls.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

David Beckham wordt getransformeerd voor actie malaria

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!