Beeld © Getty

Zangers Backstreet Boys en *NSYNC werken aan 'iets heel groots'

03 juni 2021 21:46

Een paar leden van de Backstreet Boys en *NSYNC hebben de handen ineengeslagen voor een nieuw project. De zangers werken samen aan 'iets heel groot', vertelden ze volgens Amerikaanse media tijdens een livesessie op Instagram.

Nick Carter en AJ McLean van de Backstreet Boys en Lance Bass en Joey Fatone van *NSYNC wilden graag samen iets doen vanwege Pride Maand. Omdat veel leden van de LHBTI+-gemeenschap werkzaam zijn in de entertainmentindustrie, vertelde Bass. "We kunnen er nog niet te veel over verklappen", zei Carter. "We gaan het komende week bekendmaken. Het is iets heel groots en we hebben er heel veel zin in."

Hoewel de mannen in de jaren negentig elkaars concurrenten waren, is er van rivaliteit geen sprake meer. "Die rivaliteit was best wel leuk, maar soms gaat dat te ver. De wereld is nu veel te verdeeld", zei Lance, die eraan toevoegde dat het daarom de perfecte tijd is voor een samenwerking. "Laten we de liefde verspreiden", vulde Carter aan.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

*NSYNC-zanger Lance Bass te zien in Netflix-show The Circle

De Backstreet Boys, ook bestaande uit Brian Littrell, Kevin Richardson en Howie Dorough, kwamen in 1993 bij elkaar en scoorden hits als 'I Want It That Way' en 'As Long As You Love Me'. De mannen namen een aantal pauzes, maar zijn nog steeds bij elkaar.

*NSYNC werd in 1995 opgericht door Bass, Fatone, Justin Timberlake, JC Chasez en Chris Kirkpatrick. De groep had hits met nummers als 'I Want You Back' en 'Bye Bye Bye'. In 2002 gingen de zangers ieder hun eigen weg, maar stonden in de jaren daarna wel af en toe met elkaar op het podium.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!