Beeld © ANP

Paris Hilton brengt nieuwe biografie uit

4 juni 2021 04:10

Paris Hilton (40) pent haar levensverhaal neer voor een nieuwe biografie. Het boek van de 40-jarige gaat volgens de uitgever over 'de Paris Hilton achter haar sterrenimago', zo meldt de 'New York Post'.

Het is niet het eerste boek van de realityster. In 2004 bracht ze 'Confessions of an Heiress: A Tongue-in-Chic Peek Behind the Pose' uit, een meer lollig bedoeld werk waarin ze haar kijk op het leven in het algemeen en zaken als kleding, sterren en de liefde in het bijzonder deelde.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Paris Hilton na jaren nog steeds 'getraumatiseerd' door sekstape

Paris, de achterkleindochter van de oprichter van de gelijknamige hotels, werd toen ze begin twintig was bekend als 'socialite', iemand die in de wereld van glitter en glamour leeft zonder daar zelf een vaste carrière in te hebben. Ze was te zien in enkele realityshows, onder meer The Simple Life met Nicole Richie, de dochter van zanger Lionel. Tegenwoordig runt ze een zakenimperium rond een kleine twintig verschillende producten, waaronder een parfumlijn met zo'n 25 geuren, en tientallen boetieks over de hele wereld.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paris Hilton na aanpassing kostschoolwetgeving: 'Trots'

Het boek van Paris komt uit bij dezelfde uitgeverij die eerder dit jaar de biografie van Jessica Simpson met succes op de markt bracht. Het is nog niet duidelijk hoe Hiltons boek gaat heten en wanneer het uitkomt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!