Beeld © America's Got Talent

Sofia Vergara probeert walnoot te kraken met haar derrière

04 juni 2021 07:52

In 'America's Got Talent' komen de juryleden soms bijzondere talenten tegen. Zo ook het talent van 'Mr. Cherry', die walnoten kraakt met zijn - jawel - derrière. Jurylid Sofia Vergara was na zijn demonstratie zo nieuwsgierig dat ze zelf ook een kansje waagde.

"Het doet echt pijn"

Mr. Cherry heeft het wereldrecord voor walnoten breken met zijn achterwerk. Zijn record staat nu op 71 walnoten in dertig seconden, maar dat probeert hij voor de neus van de jury te verbeteren naar 80. Uiteindelijk lukt het hem om 79 noten te kraken. "Hij heeft het record verbroken", aldus de uitzinnige presentator. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Sofia Vergara hoeft ingevroren embryo's niet af te staan aan ex

Vervolgens vraagt Simon Cowell wat Sofia van dit talent vindt. "Ik weet het niet", begint ze dan. "Is het echt moeilijk?" Daarop zegt Heidi Klum: "Ik denk dat je het moet proberen, gezien er nog één noot over is." En omdat de Modern Family-actrice de beroerdste niet is, besluit ze om het podium op te stappen. Uiteindelijk lukt het haar niet om de walnoot te kraken. Sterke nog, het doet zeer. "Het doet echt pijn", zegt Sofia met een verkrampt gezicht. 

Sofia is vooral bekend van haar rol als Gloria in Modern Family, aan die show kwam vorig jaar een einde en dat was een emotionele bedoeling. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sofia Vergara hoeft ingevroren embryo's niet af te staan aan ex

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!