Nienke Plas Beeld © ANP

Nienke Plas deelt bijzondere foto van tijdens zwangerschap

4 juni 2021 21:10

Kersverse moeder van Novi-Jaxx, Nienke Plas (35), heeft op haar social media wel een heel bijzondere zwangerschapsfoto gedeeld. Veel volgers zijn onder de indruk na het zien van het kiekje.

"Wauw, wat een onwijs mooie foto Nien"

'De zwangerschap vliegt voorbij en dat besef je pas wanneer de 'blessing-baby' uit je is gekomen. Daarom kan ik iedereen aan raden je mooie buik te vereeuwigen met een shoot', schrijft Nienke bij onderstaande zwangerschapsfoto. 

Veel volgers vinden de foto prachtig en laten dan ook een positieve reactie achter: 'Heel mooi', 'Wauw, wat een onwijs mooie foto Nien' en 'Hopelijk gaat alles goed met jou en de baby! Ben nog steeds zo blij voor jullie dat de baby er is. Geniet er van guys', wordt er onder andere gereageerd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Schoonfamilie kijkt mee tijdens thuisbevalling Nienke Plas

Op 2 juni 2021 heeft Nienke haar zoon Novi-Jaxx aan de wereld voorgesteld. Zoals dat een YouTuber anno 2021 betaamt, deel je het nieuws natuurlijk ook op je YouTube-kanaal. In eerste instantie wist Nienke nog niet of ze de beelden van dit bijzondere moment wel met haar volgers wilde delen. "Het is aan ons om te bepalen wanneer het goed voelt, niet aan een ander", vertelde ze in &C Magazine. "Ik kijk later wel of we het ook het net op slingeren."

Dat Nienke en Resley na Frenky-Dean nog een jongen kregen, was een grote verrassing. Ze wilden namelijk niet weten of ze in verwachting waren van een jongen of een meisje. In de video hieronder legt ze uit waarom het geslacht voor hen een geheim bleef.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nienke Plas twijfelt over delen van beelden bevalling

Nienke Plas wil nog niet weten of ze jongetje of meisje krijgt

01:44

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!