Beeld © Getty Images

Drake Bell opgepakt voor pikante gesprekken met minderjarige

04 juni 2021 22:49

Drake Bell (34), vooral bekend uit de jongerenserie 'Drake & Josh', is aangeklaagd voor het voeren van seksueel getinte gesprekken met een minderjarig meisje. Dat meldt de Amerikaanse website 'Vulture'.

De acteur zou regelmatig gesprekken gevoerd hebben met het meisje, die vaak seksueel getint waren. Volgens Amerikaanse media werd Drake gearresteerd op donderdag 3 juni. Hij moest gelijk voor de rechter komen, waar hij zijn onschuld bepleitte.

Na het betalen van een borgsom van ruim 2000 euro mocht Drake weer op vrije voeten. Ook moest hij beloven geen contact meer op te nemen met het vermeende slachtoffer. Op 23 juni moet hij weer voorkomen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Drake Bell van Drake & Josh beschuldigd van mishandeling ex

De gesprekken met het meisje vonden plaats in 2017. Eerder werd hij al door zijn ex-vriendin Melissa Lingafelt beschuldigd van verbaal en fysiek misbruik. In een verklaring die hij destijds gaf, zei Drake dat hij haar "nooit heeft misbruikt".

Drake kreeg vooral bekendheid met zijn gelijknamige rol in de Nickelodeon-serie Drake & Josh, waarin hij van 2004 tot 2007 samen met acteur Josh Peck speelde.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!