Caitlyn Jenner Beeld © Getty Images

Caitlyn kan moeilijk politieke gesprekken met dochters voeren

05 juni 2021 16:39

Caitlyn Jenner (71) kan moeilijk praten met haar familie over haar gooi naar het gouverneurschap in de Amerikaanse staat Californië. De realityster vindt het moeilijk om haar politieke ideeën te delen met onder meer haar kinderen Kylie (23) en Kendall Jenner (25), vertelde ze tijdens een interview met een lokaal nieuwsprogramma.

"Het was moeilijker om mijn familie te vertellen dat ik aan de slag wil als Republikeinse gouverneur dan uit de kast komen als transvrouw", aldus Jenner, die onder meer het idee van een muur op de grens van Amerika en Mexico uitgesproken steunt.

Ze hoopt voornamelijk op meer aandacht van Kim Kardashian, die bezig is met haar rechtenstudie en stage loopt bij een advocatenkantoor. "Als ik eenmaal gouverneur ben, sta ik open voor haar ideeën over hervormingen van het rechtssysteem."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Caitlyn Jenner wil American Dream in ere herstellen met gouverneurschap

Jenner wil de Democratische gouverneur Gavin Newsom opvolgen. In een verklaring bij de aankondiging van haar kandidatuur vertelde Jenner dat "Sacramento een eerlijke leider met een duidelijke visie nodig heeft". Sacramento is de hoofdstad van Californië en de zetel van de gouverneur.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Caitlyn Jenner onder vuur om omstreden transgenderuitspraken

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!