Beeld © ANP

Dave heeft alles over voor zwangere vriendin: 'Alsof ik trip'

05 juni 2021 23:02

Dave Roelvink (27) heeft een kast in elkaar gezet voor zijn vriendin Jazzlyn. Het telg van zanger Dries (62) is maar liefst drie uur lang bezig geweest om de nieuwe kast te monteren. "Het lijkt wel een puzzel van duizend stukjes. Het houdt maar niet op", vertelt Roelvink op zijn Instagram Stories.

"Ik denk dat ze de kast heeft gevonden met de meeste onderdelen van de hele Ikea, gap"

Dave heeft zich voorgenomen om zijn best te doen voor zijn vriendin, van wie hij eerder bekendmaakte dat ze in verwachting is van zijn eerste zoontje. "Zo lang ze mijn kind draagt wil ik nog liever voor haar zijn", vertelt hij. Dat betekende in dit geval dat hij een kast voor haar in elkaar ging zetten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donny en Dave Roelvink halen allebei motorrijbewijs

Op Instagram laat hij zien uit hoeveel onderdelen de kast bestaat. "Ik denk dat ze de kast heeft gevonden met de meeste onderdelen van de hele Ikea, gap", aldus Dave, die vervolgens een zak met schroeven laat zien en verschillende stapels met houten planken. "Er ligt een heel bos hiero."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dave Roelvink is helemaal klaar voor vaderschap

Het monteerproces noemt Roelvink een 'trip'. "Elk dingetje heeft schroefjes, elk paaltje moet op een ander plekkie. Zet je die net even verkeerd, dan moet die hele teringkast weer uit elkaar." Na drie uur is de klus eindelijk geklaard en deelt hij trots het eindresultaat met zijn volgers. "Tijd voor avondeten."

Dave is helemaal door het dolle dat hij binnenkort vader wordt. Bij RTL Boulevard reageerde hij op het nieuws:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!