Dyantha Brooks Beeld © ANP

Compleet nieuwe look voor Dyantha Brooks

7 juni 2021 12:48

Presentatrice Dyantha Brooks heeft een gloednieuwe look. Op haar Instagram Stories is te zien hoe ze haar haren heeft laten invlechten.

"Dat was een heel spannend moment"

Op de foto, die hieronder te zien is, maakt ze een spiegelfoto van haar ingevlochten haar. Ook haar zoontje, Davis, is te zien op het kiekje. Wat verder opvalt is hoe lang haar haar inmiddels is gegroeid, tot aan haar zij. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roze wolk Dyantha Brooks ver te zoeken na bevalling: voelde niets

Dyantha Brooks

Vorig jaar vertelde Dyantha nog openhartig over de bevalling van haar zoon Davis, alweer ruim drie jaar geleden. Tijdens een echo komt Dyantha - toen ze hoogzwanger was - er namelijk achter dat de navelstreng niet goed zit en ze met spoed naar het ziekenhuis moet. "Dat was een heel spannend moment", blikt ze in de podcast Podnataal terug. 

"We waren bang dat hij het misschien niet ging redden." In het ziekenhuis wordt ze meteen aan de apparatuur gelegd, waarna blijkt dat er niets aan de hand is - iets wat Dyantha niet vertrouwt, omdat een kennis van haar net een traumatische ervaring achter de rug heeft. Dyantha staat er dan ook op te worden ingeleid en dat gebeurt dan ook.

Het hele verhaal is hier terug te lezen. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Schoonfamilie kijkt mee tijdens thuisbevalling Nienke Plas

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!