Beeld © Instagram @shanikevh

Davey is de ware voor Shani uit EOTB: 'Liefde van mijn leven'

07 juni 2021 12:43

Ze kwamen voor lust en drama, maar verlieten uiteindelijk de villa samen. Het sprookje van 'Ex On The Beach: Double Dutch'-kandidaten Shani en Davey is een match made in reality heaven. Of hel, gezien het thema van het programma. Hoe dan ook is Shani helemaal in de wolken met haar nieuwe liefde.

"Zijn nu 100% klaar om samen de rest van ons leven te delen"

Met een grote mond en de nodige opstootjes kun je wel stellen dat Shani op haar manier Ex On The Beach: Double Dutch heeft uitgespeeld. Als kers op de taart houdt ze er ook nog liefde aan over: in Davey heeft ze de ware gevonden. Na de laatste uitzending maakt ze haar relatie 'Instagram-official'.

'Wij zijn afgelopen maanden gegroeid tot een sterk koppel dat weer en wind aankan. We zijn nu 100% klaar om samen de rest van ons leven te delen', schrijft ze op social media. Ook noemt ze Davey, die vier jaar lang samen was met EOTB-kandidaat Jørney, de liefde van haar leven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jørney uit EOTB sneert naar Shani: 'Schijnheilig en hypocriet'

Haar ode aan haar nieuwe vlam gaat door. 'Lieve Davey, wat ben jij een topman', luidt het bericht van de verliefde Shani verder. 'Bedankt voor elke dag dat wij nog tot in mijn laatste ademblaas naast elkaar mogen staan, want ik ben gek op jou. Niet alleen nu maar voor altijd.' Duidelijke taal.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dusty, move over! Sem heeft na EOTB eindelijk echte liefde gevonden

Shani is niet de enige deelnemer die na het programma gelukkig in de liefde is. Ook Sem is niet langer vrijgezel. Door haar nieuwe vriend heeft ze eindelijk Dusty kunnen loslaten. Dusty laat op zijn beurt weten dat hij altijd open kaart met haar heeft gespeeld. Dat vertelt hij in Shots Fired. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!