Saskia Noort Beeld © ANP

Saskia Noort klaar voor 'slutty' zomer na coronavaccinatie

07 juni 2021 14:18

Schrijfster Saskia Noort (54) lust er wel pap van. Op social media laat ze weten dat ze klaar is voor een 'sletterige zomer', nadat ze haar coronavaccinatie heeft gekregen.

"Hij zit! Slutty Summer kan beginnen"

Na bijna anderhalf jaar van afstand houden, is Saskia dan ook dolblij met haar prik. Cornald Maas adviseert haar om eerst een bezoek te brengen aan Terschelling: 'Om te beginnen!' 

Veel andere volgers wensen haar vooral veel plezier: 'Lol en heel veel plezier', 'Ik doe mee' en 'Stouterd', wordt er zoal gereageerd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Saskia Noort schrijft vervolg op thriller De Eetclub

Saskia liet zich onlangs nog uit over de vermeende mishandeling van Lil' Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes. Ze vindt dat Jaimie Jorik, zoal de rapper eigenlijk heet, moet verlaten

Doordat ze besloten heeft om bij hem te blijven, wordt huiselijk geweld elke keer weer afgedaan als een incidentje, aldus Saskia. "Al snel is de schuld gelegd bij het slachtoffer. Zij is hysterisch. Zelf ook 'geen katje om zonder handschoenen op te pakken'. Ze sloeg zelf ook. Ze houdt wel van een beetje brute seks. Ze zat te flirten, wordt nu ook over Vaes gezegd. Maakt dat iets uit? Mag je dan iemand verrot slaan?"

De schrijfster raadt Jaimie dan ook aan "op te staan en een eind te maken aan deze geweldsspiraal. Dan redt ze niet alleen zichzelf en haar eigen kind, maar vertelt ze al onze dochters dat geweld niets te maken heeft met liefde". Wat er in de tussentijd nog allemaal gebeurd is, zie je in de video hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het nieuwe boek van Saskia Noort is perfect voor de vakantie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!