Angela Groothuizen Beeld © ANP

Angela Groothuizen deelt foto van 49 jaar geleden

07 juni 2021 17:07

Presentatrice Angela Groothuizen (61) heeft een foto uit de wel heel oude doos gedeeld, namelijk van 49 jaar geleden. Het schattige kiekje van haar als kind deelt ze op haar social media.

"Aaah wat schattig!"

Op de foto is Angela vrijwel onherkenbaar: ze heeft langere lokken dan we bij haar gewend zijn en ze draagt een roze bril. Veel volgers smelten weg na het zien van het plaatje en reageren positief: 'Aaah, wat schattig', 'Die bril is nu weer hip', 'Goed opgedroogd hoor' en 'Kekke look', wordt er zoal geschreven. De foto is hieronder te zien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angela Groothuizen voelt zich prima na AstraZeneca-prik

Angela kwam eind april nog in het nieuws, omdat ze besmet was geraakt met het coronavirus. Gelukkig had ze geen (grote) klachten, maar ze ging wel in thuisquarantaine. Vlak daarvoor was ze nog ingeënt tegen het virus: ze kreeg het in opspraak geraakte vaccin AstraZeneca. Ondanks de horrorverhalen, voelde ze zich destijds nog helemaal prima na de prik. 

Diederik Jekel geeft in RTL Boulevard regelmatig updates omtrent het coronavirus. Zijn laatste uitleg, over het loslaten van de 1,5 meter, zie je hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angela Groothuizen geeft fietsendief koekje van eigen deeg: 'Sukkel'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Diederik Jekel: 'Overheid moet perspectief bieden'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!