Mariah Cary en Jay-Z Beeld © ANP

Mariah Carey: 'Heb helemaal geen ruzie met Jay-Z'

8 juni 2021 02:12

Hoewel er eerder berichten naar buiten kwamen dat Mariah Carey na fikse bonje bij haar managementbureau Roc Nation is vertrokken, ontkracht de zangeres die geruchten in alle toonaarden. Volgens de 51-jarige Carey is er geen sprake van ruzie met Jay-Z (51), de eigenaar van het bedrijf, of met een van zijn medewerkers. Dit meldt 'Page Six'.

"De relatie tussen Mariah en Roc Nation is tot een goed einde gekomen. Er is geen 'explosieve woordenwisseling' geweest, zoals diverse media suggereerden. Mariah en Jay-Z zijn helemaal oké met elkaar, die ruzie is echt verzonnen door de media. Ze wordt vanaf nu gerepresenteerd door Range Media Partners, waar haar voormalig Roc Nation-manager nu een van de partners is", aldus een bron.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Mariah Carey na fikse ruzie met Jay-Z weg bij zijn platenlabel'

De zangeres reageerde zelf op Twitter naar aanleiding van de ontstane commotie. 'De enige explosieve situatie waarin ik ooit terecht kwam met 'Hov', oftewel Jay-Z, is onze nummer 1-hit 'Heartbreaker!'' Mariah en Jay-Z werkten samen aan meerdere projecten gedurende de afgelopen jaren en hun verstandhouding is altijd goed geweest.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mariah Carey na ruzie met broer en zus: 'Ik heb het allemaal niet zo bedoeld'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!