Roxeanne Hazes Beeld © ANP

Roxeanne Hazes na jaren weer herenigd met halfzus Nathalie

9 juni 2021 14:13

Zangeres Roxeanne Hazes (28) is weer herenigd met haar oudere halfzus Nathalie Hazes (47). Dat vertellen de twee in een openhartig gesprek met de 'Privé'.

"Ik kreeg vorige maand een berichtje van Nathalie. Daar heb ik gelijk op gereageerd"

Nathalie, woonachtig in Spanje, probeert al jaren om contact te leggen met Roxeanne. En op een berichtje voor een laatste verzoeningspoging kreeg ze een paar weken geleden eindelijk antwoord. "Ik ben blij dat ze het heeft volgehouden. Ik kreeg vorige maand een berichtje van Nathalie. Daar heb ik gelijk op gereageerd. Ik vond dat het ook maar eens moest gebeuren. We hebben elkaar zeventien jaar niet gezien en gesproken. De laatste keer was bij de crematie van onze vader. In het begin van het gesprek voelde het spannend en was ik best wel nerveus. Je hoopt dat zo’n ontmoeting net zo leuk wordt als hoe je het in je hoofd hebt. Maar dat is het zeker geweest", vertelt Roxeanne aan de Privé.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes: 'Snap nu waarom een relatie hard werken is'

Verder laat de zangeres weten dat de twee een goed gesprek hebben gehad en dat het fijn is om andere verhalen over haar overleden vader André te horen. "Maar ook over haar zoon, Duncan, die alweer een grote jongen is. Het voelde meteen goed en vertrouwd."

Ook Nathalie zelf vindt het fijn om weer contact te hebben: "Je kunt je wel voorstellen hoe gelukkig ik ben dat we elkaar weer spreken. Ik heb mezelf de afgelopen jaren bewust uit de media gehouden. Maar ik heb ondertussen wel mijn best gedaan om contact te krijgen met mijn halfbroer- en zus. Dat dit nu is gelukt met Rox, is meer dan geweldig. We gaan het uitbouwen tot iets moois." 

Het hele interview is te lezen in het weekblad. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verloofde Roxeanne reageert op Hazes-docu: 'Geen contact geweest'

Of Roxeanne binnenkort ook weer contact gaat leggen met haar moeder Rachel, is onbekend. De zangeres was onlangs niet aanwezig bij de opening van de theebar van Rachel, in Amstelveen. Volgens de Hazes-weduwe 'heeft het nog tijd nodig', zo vertelde ze daar destijds. Haar hele reactie is in de video hieronder te zien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rox afwezig op feestelijke dag Rachel Hazes: 'Geen contact'

Rox afwezig op feestelijke dag Rachel Hazes: 'Geen contact'

00:14

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!