Matthijs en Annekee en Frenkie en Mikky Beeld © ANP

Dít zijn de vrouwen en vriendinnen van de Oranje-spelers

13 juni 2021 11:56

Vrijdag 11 juni is - letterlijk - de aftrap van het EK-voetbal. Ook onze Oranje-spelers zien we binnenkort in actie. Maar wie zijn eigenlijk de vrouwen achter al deze (bekende) mannen? Hieronder een overzicht van de spelersvrouwen.

Vriendin van Matthijs de Ligt 

Verdediger Matthijs de Ligt is al jaren gelukkig met AnneKee Molenaar en samen wonen ze in het Italiaanse Turijn, waar Matthijs voetbalt voor Juventus. Ze reist nog vaak terug naar Nederland voor haar familie en vrienden, zo is op haar social media te zien. 

Vriendin van Frenkie de Jong 

Middenvelder Frenkie de Jong is al jaren gelukkig met zijn vriendin Mikky Kiemeney. Onlangs vertelde ze nog voor de camera van RTL Boulevard het geheim achter haar relatie met Frenkie. Het gesprek zie je hieronder terug. 

Mikky Kiemeney vertelt geheim achter relatie met Frenkie de Jong

01:58
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mikky Kiemeney over leven in Barcelona met Frenkie de Jong

Vrouw van Maarten Stekelenburg 

Keeper Maarten Stekelenburg is getrouwd met zijn vrouw Kim. Samen hebben ze drie kinderen: Sem, Naud en Kees. In 2020 tekende hij een nieuw contract bij Ajax, waar hij vroeger ook zijn jeugdopleiding doorliep. 

Vriendin van Steven Berghuis 

Steven Berghuis kan altijd rekenen op zijn steun en toeverlaat Nadine Bamberger. Zij is de dochter van miljardair Lesley Bamberger. In 2019 kregen de twee een dochter, Joy. 

Vriendin van Luuk de Jong

Lizanne van Zutven, de vriendin van aanvaller Luuk de Jong, beviel begin dit jaar nog van hun eerste kindje samen: zoontje Cody. Op Instagram zijn er weinig foto's van de twee te vinden, maar wel nog enkele van vroeger. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Matthijs de Ligt weigert coronavaccin: 'Baas zijn over je eigen lichaam'

Vriendin van Georginio Wijnaldum

Georginio 'Gini Wijnaldum is samen met zijn vriendin Mirella Pereira. Samen hebben ze twee kinderen. Ook heeft de middenvelder nog twee kinderen met zijn jeugdliefde Virginia. 

Vrouw van Daley Blind 

Verdediger Daley Blind is in 2019 getrouwd met Candy-Rae Fleur. Inmiddels heeft het stel al twee kinderen: zoontje Lowen Dace en dochtertje Lemae Lourdes. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vrouw Daley Blind onthult bijzondere naam pasgeboren dochter

Vriendin van Donyell Malen

Delisha is de vriendin van aanvaller Donyell Malen. Vorig jaar beviel ze van haar eerste zoon: Felipe. Afgelopen Valentijnsdag deelde Donyell nog onderstaande foto van zijn twee grote liefdes. 

Vriendin van Joël Veltman

Verdediger Joël Veltman is al jaren gelukkig met zijn grote liefde Naomi Hagenstein. 2018 beviel ze van hun eerste kindje samen, dochtertje Sienna. Vorig jaar waren de twee zeven jaar samen en toen deelde Joël onderstaande fotoreeks. 

Frank de Boer over het EK Voetbal

06:47

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!