Beeld © Instagram @mattievalk

Met déze romantische hobby houdt Mattie Valk z'n relatie sterk

9 juni 2021 16:25

Mattie Valk (36) heeft een manier gevonden om het vlammetje in zijn relatie met Jamy te laten branden. In de ochtendshow van Qmusic onthult hij hun romantische hobby.

"De rode draad is altijd de liefde, dus het is een beetje de ultieme digitale romantiek"

Mattie en Jamy hebben een afspraak: in hun gezamenlijke Spotify-lijst voegen ze om en om een nummer toe. Niet zomaar een nummer, want de rode draad is de liefde. Nu moet Mattie opbiechten dat hij het lijstje de afgelopen maanden heeft laten versloffen. Om de romantiek weer leven in te roepen, doet hij live op de radio iets liefs voor zijn grote liefde. Niet alleen belooft hij om netjes liedjes toe te voegen, ook laat hij de eerste toevoeging alvast horen. 'She's the one' van Robbie Williams.

Je bekijkt het fragment hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Matties vriendin deelt irritaties aan hem live op de radio

Jamy luistert niet alleen naar de radio-uitzendingen van haar liefje, maar is af en toe ook het onderwerp van gesprek. Onlangs belde Mattie zijn vriendin tijdens de uitzending op om de ergernissen tussen mannen en vrouwen te bespreken. Dat was haar teken om los te gaan en wat persoonlijke anekdotes te delen. 

"Ik had laatst gelezen dat waar je je nu aan stoort bij je partner, dat vroeger juist hetgeen was waar je juist zo gek op was. Dat betwijfel ik, want dan had ik vroeger gezegd: 'Wat is 'ie lekker sexy nonchalant', terwijl ik dat nu laks en lui zou noemen", zegt ze terwijl de mannen het uitgieren.

Zodra Domien merkt dat ze graag nog meer wil vertellen, blijkt 'ie dat goed te hebben. "Ja, er is meer", lucht ze opnieuw haar hart. "Ik heb dan heerlijk gekookt. Draai ik me nog even om om de kaarsjes aan te steken, kom ik aanlopen met twee glaasjes wijn en dan heb je bijna dat hele bord al leeg!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marieke verrast zieke Mattie: 'We missen je warmte om ons heen'

Mattie en Marieke lachen samen wat af in hun ochtendshow, maar ze worden ook regelmatig zelf op de hak genomen, zoals te zien is in de video hieronder.

De TV Kantine confronterend voor Marieke Elsinga

02:06

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!