Beeld © ANP

Jeffree Star reageert op geruchten over relatie met Kanye West

09 juni 2021 16:30

Hij is één van de succesvolste 'beautygoeroe's' op YouTube, komt regelmatig in opspraak én wordt de laatste maanden gekoppeld aan Kanye West (44). Make-up mastermind Jeffree Star (35) is niet vies van een beetje publiciteit, maar wil toch de geruchten de wereld uithelpen.

"Ik vind het grappig"

In gesprek met E! News vertelt Jeffree dat Kanye helemaal niet zijn type is en dat er van een relatie met de muziekmiljardair sinds de breuk met Kim Kardashian al helemaal geen sprake is. Een meisje heeft via TikTok het gerucht de wereld in geholpen. "Ik vind het grappig", zegt hij. "Ze (de geruchten, red.) zijn hilarisch. Ik had tot voor kort geen idee dat een meisje op TikTok het verzonnen had, dus het was even schrikken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Nieuwe lover' Kanye ontkent alles: 'Hebben nooit seks gehad'

Volgens Jeffree is het 'puur toeval' dat de mannen beiden een huis bezitten in de chique wijk Hidden Hills én in de staat Wyoming. Maar daar blijft het ook bij. "Ik meende het echt toen ik zei dat ik op lange mannen val. Ik vind Kanye's muziek geweldig, maar hij is 'het' niet voor mij."

Bovendien staat Jeffree's hoofd er momenteel niet naar om een nieuwe man in zijn leven te verwelkomen. Onlangs raakte hij betrokken bij een heftig auto-ongeluk in Wyoming. Sindsdien is hij herstellende en focust hij zich verder op zijn eigen make-uplijn. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian voelt zich goed na breuk met Kanye West

Alles over het huwelijk van Kim en Kanye en hun leven ná de miljardenscheiding zie je in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!