Hans Kazàn Beeld © ANP

Hans Kazàn grapt: 'Ben ook magnetisch na inenting'

9 juni 2021 16:35

Goochelaar Hans Kazàn (68) weet nog altijd de lachers op zijn hand te houden. Op social media deelt hij namelijk een hilarisch filmpje naar aanleiding van een bericht van Viola Holt (71) gisteren. Zij dacht magnetisch te zijn geworden na haar coronavaccinatie, en daar heeft Hans nu ook 'last' van gekregen.

"Ben gevaccineerd met Pfizer en kijk, magnetisch"

'Ben gevaccineerd met Pfizer en kijk, magnetisch!' schrijft Hans bij onderstaande video. "Dus als je nou zo'n nagelschaartje hebt, en ik zet het tegen mijn lichaam aan, dan voel je al, dat blijft plakken. Is gewoon magnetisme", vertelt de goochelaar erbij. 

Enkele volgers reageren op de grap: 'Helaas lukt het mij niet…maar ik had Moderna…dus logisch', 'Hahaha lekker Hans' en 'Hansie! Dit jaar weer Lowlands.. we verdienen het', wordt er zoal geschreven. 

Viola Holt deed gisteren de verbijsterende ontdekking dat ze magnetisch is geworden. 'Een vriendin die ik lang niet had gezien kwam op de koffie. Ze haalt een nagelschaartje uit haar tas en legt het op haar borst. Tot mijn verbijstering blijft het schaartje plakken', aldus een ontdane Viola. Je leest haar hele verhaal hier terug. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter Hans Kazàn raakt meermaals per dag verlamd: 'Je kunt nooit alleen zijn'

Onlangs vertelde de dochter van Hans, Lara, nog haar heftige verhaal aan RTL Boulevard. Ze heeft de zeldzame ziekte Hypokalemic Periodic Paralysis, waardoor ze een paar keer per dag verlamd raakt ergens in haar lichaam. In de video hieronder vertelt ze over de situatie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hans Kazàn voor negende keer opa geworden

Dochter Hans Kazàn raakt meermaals per dag verlamd: 'Eng'

01:06

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!