Beeld © ANP

Pas bevallen Nienke Plas laat zien hoe haar post-baby lichaam eruitziet

9 juni 2021 17:04

Modellen die krap zes weken na de bevalling alweer in lingerie of badkleding op de catwalk lopen: dat is niet realistisch. Nienke Plas (35) is pas bevallen van haar tweede zoon en laat in haar vlog zien hoe een lichaam er na de bevalling echt uitziet.

"Ik ben net bevallen liefie, wat denk je dan?"

Stuwing in de borsten, haar buik na de bevalling... Nienke houdt het graag realistisch als het om de vlogbeelden gaat. Zo is ze niet bang om te vertellen hoe het dagen na een bevalling echt met een kersverse moeder gaat. "Mochten jullie willen weten hoe het met mijn buik ervoor staat... Ik probeer het in te binden overdag, zodat je organen weer op hun plek komen", vertelt ze.

"We kunnen er maar beter om lachen dan om huilen. Ik ben net bevallen liefie, wat denk je dan? Dat je meteen weer zo'n wespentaille hebt? Nee. Het vocht zit ook nog steeds in m'n enkel."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Schoonfamilie kijkt mee tijdens thuisbevalling Nienke Plas

Nienke is op 2 juni 2021 bevallen van Novi-Jaxx. 'Ik ben zo gelukkig', schreef ze vlak na de bevalling. 'Frenky-Dean zijn droom is uitgekomen. Hij heeft een broertje gekregen.' Dat Nienke en Resley opnieuw een zoon kregen, was een grote verrassing. In de video hieronder vertelt ze waarom ze het geslacht niet wilde weten.

Nienke Plas wil nog niet weten of ze jongetje of meisje krijgt

01:44
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nienke Plas doet boekje open over relatieproblemen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!