Khloé Kardashian Beeld © Getty Images

Khloé Kardashian sluit deal na 'kopiëren' kledinglijn

10 juni 2021 05:22

Het bedrijf dat Khloé Kardashian (36) voor tien miljoen dollar aanklaagde voor plagiaat, heeft de aanklacht ingetrokken. Volgens 'Radar Online' zijn de partijen tot een vertrouwelijke overeenkomst gekomen.

De realityster is eigenaar van het merk Good American en een kledingmerk uit Los Angeles, dbleudazzled, beweerde vorig jaar in rechtbankpapieren dat de ontwerpen van een lijn bodysuits die Khloé op de markt heeft gebracht een kopie is van de producten die dat bedrijf verkoopt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Khloé Kardashian dient bodyshamer van repliek

Kardashian zou in 2016 en 2017 een aantal keer kleding van het bedrijf hebben geleend voor persoonlijk gebruik. Dat is niet ongebruikelijk voor sterren, zeker wanneer zij een flink aantal volgers hebben op sociale media. Merken hopen dat de beroemdheden foto's delen waarop ze de kleding dragen, wat een hoop publiciteit oplevert. In de aanklacht beweerde dbleudazzled dat Kardashian de producten echter heeft geleend om ze na te maken voor haar eigen modemerk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Khloé Kardashian dreigt met stappen tegen 'ex' van haar vriend

Om een rechtszaak te voorkomen, zijn de twee partijen om de tafel gegaan. Naar nu bekend is geworden, hebben zij begin mei aan de rechtbank laten weten dat ze er onderling uit zijn gekomen en de aanklacht de papierversnipperaar in kan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Khloé Kardashian zoekt draagmoeder voor tweede baby'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!