Teyana Taylor Beeld © Getty Imagese

Teyana Taylor schrijft geschiedenis als eerste zwarte 'sexiest woman'

10 juni 2021 13:45

Zangeres en actrice Teyana Taylor (30) is door het het Amerikaanse mannentijdschrift 'Maxim' verkozen tot meest sexy vrouw ter wereld. Met die titel schrijft ze geschiedenis als eerste zwarte vrouw bovenaan de Maxim Hot 100-lijst.

"De schoonheid van een vrouw zit niet in haar gezicht, maar de ware schoonheid van een vrouw wordt weerspiegeld in haar ziel"

Teyanazei dat ze het een enorme eer vindt om op de cover van het tijdschrift te staan. "Voor de lens stappen was een reis van zelfreflectie en zelfvertrouwen", stelt ze. "Als ondernemer, echtgenote, drukke moeder van twee en werkend achter de camera als regisseur, heb ik de neiging om me te verschuilen achter mijn joggingbroeken en t-shirts. Ik heb niet veel tijd om sexy te zijn en me sexy te voelen."

Ook haalde ze de woorden van Audrey Hepburn aan. "De schoonheid van een vrouw zit niet in haar gezicht, maar de ware schoonheid van een vrouw wordt weerspiegeld in haar ziel."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teyana Taylor verwelkomt tweede dochtertje

Andere sterren in de Hot 100 zijn dit jaar onder andere Jennifer Lopez, Irina Shayk en Megan Thee Stallion. Jessica Alba, Katy Perry, Taylor Swift en Eva Longoria gingen haar voor en werden eerder uitgeroepen tot meest sexy vrouw.

In Nederland werd onlangs Monica Geuze uitgeroepen tot meest sexy vrouw van Nederland door FHM.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze 'vervloekt' ex Lars om voetbalavontuur in Korea

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!