Beeld © RVD, Instagram @helgavanleur @borsato

Bekend Nederland hangt vlag uit en toost op geslaagde kids

10 juni 2021 17:36

Nederland kleurt vandaag rood, wit en blauw. Zojuist hebben namelijk duizenden scholieren hun eindexamenuitslag te horen gekregen. En, zoals een beetje BN'er betaamt, wordt dat gevierd op social media.

"Wat ben ik trots op jou"

Het is vandaag, net als bij bijna 200.000 andere gezinnen in ons land, een superspannende dag geweest op Paleis Huis ten Bosch. Gelukkig is er ook voor onze toekomstige koningin deze middag het verlossende telefoontje: ze is met vlag en wimpel geslaagd voor haar vwo!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vlag hangt uit: prinses Amalia cum laude geslaagd voor haar vwo

De vlag hangt ook uit bij Rob Kamphues. Zijn zoon Mees is deze donderdag geslaagd voor zijn vwo, tegelijkertijd met zijn vriendinnetje. 'Wat een geweldige zomer nu al', schrijft de presentator trots bij een reeks kiekje van zijn vent.

Ook bij Helga van Leur schijnt de zon vandaag. Haar jongste zoon is 'met vlag en wimpel' geslaagd, en dat vraagt om een dikke zoen en een bos bloemen!

Bij Anouk en Edwin Smulders hangt de tas van zoon Max ook al buiten. Volgens de trotse vader heeft zijn jongen een 'prachtige lijst'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Edwin en Anouk Smulders vieren 16 jaar huwelijk

Ook Sonja Bakker haar 'kanjer' Finn hoeft niet langer in spanning te wachten. 'Wat ben ik trots op jou', deelt de schrijfster bij een foto van hen samen.

Ook Jada Borsato heeft haar papiertje in the pocket en heft het glas samen met vader Marco.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

John Ewbank laat Marco Borsato schrikken tijdens 'terrassen tour'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!