Kim-Lian van der Meij Beeld © ANP

Kim-Lian van der Meij deelt 'rare' foto

10 juni 2021 21:54

Presentatrice Kim-Lian van der Meij (40) heeft op social media een 'rare' foto gedeeld, zo schrijft ze bij een opvallend kiekje.

"Er gebeurt zoveel 'raars' tegelijk in deze foto"

'Er gebeurt zoveel 'raars' tegelijk in deze foto. Kan jij een caption verzinnen?' schrijft Kim bij onderstaande post. Op de foto is te zien hoe Kim in een spagaat zit, met een verrekijker, terwijl haar kinderen allerlei gebaren om haar heen maken. 

Ook veel van haar volgers reageren op de ietwat aparte foto: 'Mm, ja inderdaad. Er is iets met de stand van de zon', 'Zozo wist niet dat jij dat kon' en 'Split second shot', wordt er zoal geschreven. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hartverwarmend ontvangst voor Kim-Lian na ontslag ziekenhuis

Begin dit jaar kwam Kim-Lian nog volop in het nieuws doordat ze werd opgenomen in een Zweeds ziekenhuis met nierbekkenontsteking. 'Zaterdag ben ik opgenomen met 40,2 graden koorts en hevige pijnen in mijn buik', schreef ze bij deze foto van zichzelf in een ziekenhuisbed. 'Het blijkt dat ik een nierbekkenontsteking heb. Erg pijnlijk en vervelend, maar er wordt goed voor me gezorgd en ik ga er weer helemaal bovenop komen.' Gelukkig werd Kim-Lian niet lang daarna ontslagen uit het ziekenhuis en is ze inmiddels weer helemaal aangesterkt. 

Ook was de presentatrice onlangs te zien in Beste Zangers. Haar optreden in de musicalspecial van het programma was zo goed dat ze kon rekenen op veel positieve reacties van de kijkers. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim-Lian smeekte Daniel om voor haar 40ste een aanzoek te doen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!