Kris Jenner Beeld © ANP

Déze hysterische KUWTK-scène wilde Kris Jenner eigenlijk niet op beeld

11 juni 2021 11:10

Kris Jenner (65) is al jaren de drijvende kracht achter het succes van de Kardashians en Jenners. In 'Keeping Up With The Kardashians' draait het meestal om de ellende en drama in de levens van haar vijf dochters, maar soms ontkomt Kris er zelf ook niet aan. In het zevende seizoen van de realitysoap zat een scène waarvan 'momager' Kris aanvankelijk weigerde dat die gefilmd werd.

"Ze moest het eigenlijk wel doen"

In een interview met streamingdienst Hayu onthult een van de producers van KUWTK dat Kris één keer bijna weigerde om zich te laten filmen. En als je weet om welk fragment dat gaat, is dat misschien ook niet zo gek. Het gaat namelijk om een scène uit het zevende seizoen, waarin Kris' lippen volledig opgezwollen waren door een allergische reactie.

"Ze wilde niet filmen vanwege die opgezwollen lip", zegt de producer in het interview. "Maar ze begreep uiteindelijk wel dat we op vakantie waren en dat wat er met haar gebeurde erbij hoorde, dus ze moest het eigenlijk wel doen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kris Jenner geeft eerste interview over scheiding Kim en Kanye

In het fragment, dat inmiddels al miljoenen keren online is gedeeld en bekeken, is te zien dat Kris zich enorm schaamt voor haar lippen. "Ik zie er niet uit", klaagde ze destijds in de aflevering. "Ik lijk wel op iemand uit Whoville." Haar dochter Kim maakte het allemaal nog een tandje erger. "Het lijkt wel of je lippen gaan exploderen", zei ze.

Het fragment zie je hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kris Jenner komt óók met eigen beautymerk

Het filmen van Keeping Up With The Kardashians heeft de familie geen windeieren gelegd. Sterker nog: ze zijn stuk voor stuk schatrijk. In de video hieronder kom je erachter wat het hysterisch grote vermogen van Kim Kardashian is.

Dit is het hysterisch grote vermogen van Kim Kardashian

05:19

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!