Tommie Christiaan en Jamie Dors Beeld © ANP

Tommie Christiaan gaat trouwen met grote liefde Jamie

11 juni 2021 15:44

Musicalster Tommie Christiaan (35) heeft zijn vriendin Jamie Dors ten huwelijk gevraagd. Dat laat hij weten met een persoonlijke tekst (én foto's) op zijn social media.

"Nog nooit in mijn leven heb ik zo vol willen gaan voor iemand"

'Toen we elkaar een paar jaar geleden leerden kennen, wist ik het zeker. We zouden met elkaar eindigen. Nog nooit in mijn leven heb ik zo vol willen gaan voor iemand. Ik heb veel fouten gemaakt', begint Tommie zijn verhaal.

Maar zijn liefde voor Jamie is het beste wat hem ooit is overkomen: 'We gingen samenwonen, namen een hond, gingen verhuizen en kregen een prachtige zoon. Het enige wat er nog ontbrak was een ring. She said yes! Volgend jaar rond deze tijd stappen wij het huwelijksbootje in en mag ik deze droomvrouw mijn vrouw noemen!' 

Veel volgers feliciteren het stel, zo is in de reacties bij de foto's hieronder te zien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tommie Christiaan en vriendin zijn 'een gezin geworden'

Tommie en Jamie hebben sinds maart dit jaar samen een zoontje, Bodi. 'Ik ben apetrots op mijn prachtige liefde Jamie, die op zo'n prachtige, sterke manier onze zoon op de wereld heeft gezet. Het was een droom die uit is gekomen en die onze verwachtingen compleet heeft overtroffen', schreef hij destijds bij deze foto. Ook heeft Tommie al een dochter uit een eerdere relatie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vriendin Tommie Christiaan in verwachting

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!