Chateau Meiland Beeld © ANP

Quelle horreur! Chateau Marillaux weer terug de verkoop in

12 juni 2021 18:49

Een flinke kater voor de Meilandjes. Met klinkende glazen werd in februari aangekondigd dat Chateau Marillaux verkocht zou zijn. Weliswaar onder voorbehoud, maar de familie had er alle vertrouwen in dat de bekende B&B verkocht zou worden. Dus niet, want RTL Boulevard kwam erachter dat het kasteel weer in de verkoop staat.

Martien laat aan RTL Boulevard weten dat een aantal potentiële kopers zich al gemeld hebben er dat er volgende week zelfs al een aantal bezichtigen zijn. Mocht je zelf als een god in Frankrijk willen leven: 998.000 euro is de vraagprijs van het stulpje. 

Het bekende chateau, het decor van de eerste seizoenen van hun realityserie Chateau Meiland, stond al sinds juni 2020 te koop. De familie vroeg er in eerste instantie 1,25 miljoen euro voor, maar verlaagde de vraagprijs.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Haar mini-me groeit: Maxime Meiland showt babybuik

De Meilandjes hebben zelf inmiddels ook de nodige ervaring als het gaat om verhuizen. Begin deze maand verlieten Erica en Martien nog het pittoreske Hengelo om terug te keren naar hun geliefde Noordwijk. Het stel blikt in onderstaande video terug op een leuke, maar wel véél te korte periode in de Achterhoek.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime en Claire genieten ervan dat Martien en Erica weer dichtbij wonen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!