Willem-Alexander en Máxima Beeld © ANP

Kijkers genieten van juichende koning tijdens EK-wedstrijd

14 juni 2021 11:31

Veel kijkers genoten zondagavond bij het zien van 'onze' jubelende koning Willem-Alexander (54). Tijdens de EK-wedstrijd Nederland-Oekraïne was de koning zichtbaar enthousiast bij de derde en beslissende goal voor Nederland.

"Koning Willem-Alexander juicht heel schattig"

Uiteindelijk wonnen de oranjespelers ook met 3-2 van Oekraïne, maar het winnende doelpunt werd pas in de 85ste minuut gemaakt. De koning kon zijn geluk dan ook niet op, en dat is ook veel tv-kijkers opgevallen. 

'Koning Willem Alexander +10', 'Mooi toch dit', 'Fantastisch', 'Koning Willem-Alexander juicht heel schattig' en 'Ik mag die Willem nu wel. Zo buiten het protocolletje, hij kon het gevoel niet bedwingen, mooi', wordt er zoal geschreven. 

Het fragment is hieronder nog eens te zien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het liefdesleven van koning Willem-Alexander en koningin Máxima

Ruim 5,4 miljoen thuissupporters hebben zondagavond gekeken naar de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal op het EK voetbal. De spectaculaire zege op Oekraïne (3-2), die op NPO 1 werd uitgezonden, was daarmee veruit het best bekeken programma van de dag. 

Afgelopen week sprak RTL Boulevard met enkele voetbalvrouwen. Wat zij precies verwachten van dit EK, zie je in de video hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koning Willem-Alexander heeft coronaprik al gekregen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!